Vizsgaremek

Másodunokatestvéreméknek Terézéknek hála jól haladok a vizsgaremekemmel. Nagyon élvezem ezt az alkotói munkát, amikor sok időm van megfigyelni az apró rezdüléseket, amiből felépül a nagybetűs Élet! Van a hétköznapoknak egy lírai szépsége. Szinte el is szaladunk mellette, mert sok a kötelesség, feladat, megoldásra váró probléma. De közben itt van körülöttünk a lényeg: a madarak éneke, a mosott ruha libbenése, a kipattanó rügyek, az eső utáni illatok, egy gondosan elkészített finom reggeli. Természetes részei a napjainknak, mégis: ajándék mind!

Megjegyzések

  1. Ezt a sorozatot nagyon tudom szeretni. Egyszerűen úgy jó, ahogy van. Egyben örömmel látom, hogy a monkróm képeknél már Te is előnyben részesíted az erősebb kontrasztú beállítást. Korábban egyszer már felhoztam neked, hogy a lágyabb képeid szerintem(!) jobban mutatnának kontrasztosabban, de akkor kitartottál a választásod mellett. Nos, ezeken a képeken semmit sem változtatnék. :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm! Igen, megváltoztattam a képek szerkesztését idővel... Mindig módosul kicsit, attól is függ, kitől tanulok éppen, vagy milyen trend van rám hatással. De ez a kidolgozás, azt hiszem, igazán időtálló!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések